En dejlig fusion – Ecuador/Indien

I dag blev lidt blandet temamæssigt, men faktisk passede smagene jo fint sammen. Jeg lavede en omgang af Vanløse Blues’ Pakoras med grøntsager. En meget simpel mangosalat med mango (seriøst!), forårsløg (kunne godt have brugt lidt flere), rød peber (i stedet for chili, som havde været oplagt), lidt salt og lidt lime. Derudover er der Annes salsa (som til gengæld havde masser af chili), en myntesovs lavet af soyayoghurt blendet med frisk mynte og lidt salt. Og til sidst er der en omgang ‘arroz con menestra’, som man spiser meget i Ecuador. Menestra laves både i en version med bønner og i en version med grønne linser. Her har jeg brugt linser. Næste gang jeg laver menestra vil jeg prøve at spise det med en ’steak’ fra Aldi (men er lidt bange for, at jeg synes, at steaken er meganederen). I Ecuador spises det nemlig altid med en omgang kød ved siden af.

 


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *