Forårsrulle-forsøg

Uhmm… I dag forsøgte jeg mig med forårsruller med pulled jackfruit og en lille kålsalat. Tomat/BBQ-marinaden blev jeg ikke helt tilfreds med, så den skal lige have en justering, inden jeg vil dele en opskrift med jer. Men jeg kom egentlig også i tanke om, at jeg ikke er så vild med BBQ, så måske er det derfor….(doh..). Rullerne smagte dog ganske godt alligevel, og de var populære. Min datter gnaskede godt i sig, og tog patent på guacaen, mens hendes lillebror surmulede over, at ingen havde sørget for bønnemos til ham.

 

Det fungerede faktisk rigtig fint med en klat Alpro neutral yoghurt (uden sukker) blandet med lidt chipotlesovs og et drys salt.

Jeg vil dog prøve at tilberede min jackfruit helt anderledes næste gang. Kan næsten ikke vente!

Forresten er det SÅ nemt at lave forårsruller. ‘Papiret’ kan blandt andet købes i asiatiske specialbutikker, hos din lokale grøntsagspusher og i fx Meny. De ligger på frost. De skal tages op 45 min før brug, ellers er de ultratynde stykker papir/plader ikke til at få fra hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *