Om mig

Hej. Jeg hedder Anne, og jeg eeeelsker bønner! Og derfor skulle min side selvfølgelig hedde Bønnegnaskeren! Jeg bor i København NV med min mand fra Ecuador (kan være der dukker lidt inspiration op) og vores to herrelækre og bønnemos-elskende børn. Fransiska og Ernesto.

Jeg har her for nyligt lagt min kost om, og forsøger mig nu med plantebaseret mad. Min mave har det simpelthen MEGET bedre på den måde. Tænk at jeg ikke har gjort det før! Jeg vil dog ikke afvise, at der kan snige sig lidt andet ind i ny og næ.

Er pt på barsel med andet barn, og gud hvor har det trukket tænder ud! Derfor ville jeg gerne lave en side, med forholdsvis enkle retter. Siden er også oprettet for min egen skyld, for at gøre noget godt og sjovt for mig selv, og komme lidt ud af mit hoved. Bønnegnaskeren.dk er faktisk totalt mega grænseoverskridende for mig, fordi jeg er bange for, hvad folk tænker. “Tror hun virkelig selv hun har styr på det?!”. Det er da for dumt at tænke sådan! Vi er alle mennesker, og vi skal gøre noget godt for os selv, uanset hvilket niveau vi vil gøre det på. Jeg har lavet denne side, fordi det giver mening for mig, på en masse punkter.

Gør tingene til dine egne. Hvis du vil spise plantebaseret, så gør det på din måde, og spis det du kan lide (selvfølgelig med tanke på de rette vitaminer, mineraler osv), og lad være med at føle dig skidt tilpas, eller som en hykler eller andet, fordi du ikke lige kan leve op til et bestemt dogme. Seriøst. Det er livet sgu for kort til.

Aaaaaanyways!!!

Bønnegnaskeren.dk er derfor heller ikke mega fanzy eller noget, MEN det skal nok blive viiiildt hyggeligt!

Her på siden vil jeg slå nemme retter op. Der er hverken tale om høj gastronomi eller speciel stylet mad, men altså, grøntsager er jo ret smukke i sig selv! Det skal bare være tilgængeligt og uhøjtideligt og også gerne sjovt. Og selvfølgelig med masser af smag! Jeg vil lægge en masse enkle opskrifter ud, som ingen tid tager at lave. Så fortvivl ikke! Og så kommer der nok også nogle, som tager lidt længere tid. Det skal der også være plads til. Og husk at du ikke bliver skudt, hvis du smider en køderstatning på panden en gang i mellem!

Ofte vil jeg ikke kunne angive en præcis mængde i opskrifterne, da smag jo først og fremmest afhænger af individet, og fordi jeg improviserer ret meget. Men jeg vil selvfølgelig angive et ca-mål, og så må man lægge til og trække fra, som man synes. Det er først og fremmest ment som inspiration.

Jeg beklager den dårlige billedkvalitet. Min tlf er ikke på toppen, jeg er en dør til billeder og mit gode kamera skal til reparation… ooog selvom det bliver repareret,  så bliver det altså stadig ikke pisseflot og strømlinet. Lev med det! Det gør jeg… eller.. jeg prøver, ik? (Kysse og blinkesmiley.)

Jeg håber I vil kigge med.

Kærlig hilsen

Anne